Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - FÁA akcióban
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap
 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-10

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között
2007.06.09.

Egy állatbarát hölgy hívott minket, mert nem tudta mit tegyen, amikor egy nagy testû kutyát látott feküdni az aszfalton, a tûzõ napon, aki még akkor is ott volt, amikor dolgukat végezve mentek hazafelé Egerfarmosra.

Tovább...
 
Egy kuvasz keverék kutyus bóklászásának szerencsés vége
2007.05.26.

Füzesabonyban több állatbarát jelezte nekünk, hogy a központban felbukkant egy nagy testû fehér kutya, aki húzza az egyik hátsó lábát.

Tovább...
 
Rózsaszentmártoni kiskutyák
2007.05.14.

Rózsaszentmártonról kérte a segítségünket egy hölgy, aki nagyon beteg, viszont a kiskutyákat szereté gazdikhoz szeretné elhelyezni.

 
Gyöngyösi kutyusok
2007.05.08.

Gyöngyösrõl kérték a segítségünket, ahol egy családi háznál tartott 13 kutya miatt feljelentést tettek a szomszédok, ezért az összestõl meg kell "szabadulnia" a tulajdonosnak. Két hét haladékot kapott. 

 
A határban talált kutya 8 kölykével
2007.05.01.

Április közepén állatbarát emberek értesítettek bennünket, hogy Füzesabonyban a határ szélére fialt egy kóbor kutya. Nyolc kicsinek adott életet, akiket – az anyával együtt – a közelben lakó néhány család etette és épített nekik ideiglenes menedékhelyet.

Tovább...
 
Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban
2007.05.01.

Március közepén, egy szombat de. kaptuk a telefont, miszerint valaki kötéllel kikötött egy spánielt egy családi ház kerítéséhez, Füzesabonyban. Mikor odaértünk, a spániel már szabadon volt, elvágták a madzagot, viszont a kutya nem mozdult a helyérõl.

Tovább...
 
Megunt állatok 2007.február - 2007.április
2007.03.19.

Néhány érdekes történet az elmúlt hónap eseményei közül.

Tovább...
 
Befoghatatlan kutya ivartalanítása
2007.03.19.

Füzesabonyban egy telephelyen segítettünk gazdához juttatni egy alom kiskutya számos tagját. Az anyukáról kiderült, hogy elõzõleg egy tanyán volt az „otthona”, ahol bántalmazták, így annyira fél a kutya, hogy nem lehet megközelíteni. Ebbõl adódóan az ivartalanítását sem tudták megoldani idáig. Feltett szándékunk, hogy segítsünk a kutyus befogásában és ivartalanításában.

 
Kóbor cicák almainak közvetítése Budapestrõl
2007.03.19.

Egy budapesti hölggyel is felvettük a kapcsolatot, aki a környék kóbor macskái felett õrködik; már többet befogadott és ivartalanított közülük, viszont a vadabbak csak szülni jönnek elõ, ilyenkor mindig „felkeresik” a hölgyet, aki próbál gazdát találni nekik.

 
Kidobott tacskó pár napos kicsinyeivel
2007.03.19.

Egy állatszeretõ család szólt nekünk, hogy Besenyõtelken, egy bérelt családi háznál fialt meg egy kóbor tacskó keverék kutyus. A fõbérlõ onnét ki akarta tenni az utcára, így mindenféleképpen el kellet õket hozni. Mivel a menhelyre tudtuk volna csak õket elszállítani, (ideiglenes befogadóink nincsennek), a tanyán élõ család fogadta be ötödiknek a szoptatós kutyát a kölykeivel. Az ÁVE Alapítvány jóvoltából szereztünk nekik élelmet egy idõre, a kutyusok pedig bekerültek a házba a nagy hideg elõl. Jelenleg nekik is gazdit keresünk anyjukkal együtt, mert a tanyán nem maradhatnak.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok: 21 - 30 / 32
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány