Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Néhány esemény a 2013-as évbõl
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow Néhány esemény a 2013-as évbõl
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Néhány esemény a 2013-as évbõl Nyomtatás Email Megoszt

Scarlette - a megzavarodott puli
Scarlette-t 2013. január 5-én láttuk elõször, de nagyon rémült volt, nem lehetett megközelíteni, valószínûleg akkor tették ki. Egy nappal késõbb ugyanott feküdt egy fa alatt és szép lassan már meg lehetett közelíteni.

Cooper vak - és mégis egy fõút mellé tették ki!
Egy házaspár látta meg az úttesten rohangálni, megálltak és 2 órán keresztül ott voltak vele, míg elértek minket és kiértünk a helyszínre. Nagyon félt... Már akkor láttuk, hogy a kutyus sokat nem láthat, emiatt is lehet ennyire rémült. A kajás módszer kudarcot vallott és mivel sötétedett, továbbá igen nagy volt a forgalom, mi meg az út közepén próbáltuk befogni, pokrócot dobtunk rá és úgy fogtuk meg. Így is sikerült megharapnia az alapítvány egyik tagjának a kezét. Mára kiderült, hogy mindkét szemére teljesen vak, mûtét segítene, de nincs ideiglenes befogadó aki hosszú hónapokon keresztül bevállalná hogy visszahordja 2-3 naponként a kezelésre, továbbá a mûtéthez sincs elegendõ pénzünk.

Stella...
Telefonon értesítettek minket, hogy valahol Besenyõtelek után egy kutya fekszik az úton. Kétszer bejártuk a Besenyõtelek és Poroszló közti 15 kilométert és csodával határos módon találtuk meg. Bevittük kórházba, sokktalanítva lett, kapott infúziót. Sok bordája törött és a lába is. Még aznap este felvitettük az állatorvosi egyetemre, ahol megmûtötték. Mára már jobban van.
 
 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány