Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban Nyomtatás Email Megoszt

Március közepén, egy szombat de. kaptuk a telefont, miszerint valaki kötéllel kikötött egy spánielt egy családi ház kerítéséhez, Füzesabonyban. Mikor odaértünk, a spániel már szabadon volt, elvágták a madzagot, viszont a kutya nem mozdult a helyérõl.

Közelebb érve nyilvánvalóvá vált, hogy sokkos állapotban van, fülei széttépve, egyik lábára pedig sántított. Miután megnyugtattuk egy kicsit, ölbe vettük és hazavittük. Nagy procedúra árán elbarikádoztuk a saját kuyáinktól , és másnap reggel bevittük az állatmenhelyre, Egerbe, ahol orvosi kezelést kapott. Mint késõbb kiderült, a kutyának súlyos bélfertõzése volt, a sérült lábába pedig combprotézisre volt szüksége. Mindezen orvosi ellátás biztosítását, a felmerülõ költségekkel együtt egy örökbefogadó hölgy vállalta át, megmentve ezzel a spániel életé ( a menhelynek sem állt volna módjában kikezeltetni a kutyát a megfelelõ szinten).

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány