Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Sürgõs segítségre van szükség!
  kisnyil
Home
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

The page is in the process of translation into English so we would like to ask for your kind patience until it will be fully prepared. Meanwhile please have a look at the dogs who are currently searching for a home. If you happen to have any questions regarding how the Foundation is being operated or if you are interested in adopting any of the dogs please get in touch with us on the following contact:
Zsanett Molnár, e-mail: zsanella@gmail.com, tel.number: +36-70-459-7572

Sürgõs segítségre van szükség! Print E-mail Megoszt
Kb. 1 hónapja találtunk egy kölyökkutyát a 33-as út mellett. A kutyust, akit Sunny-nak neveztünk el, a megtaláló állatbarátok befogadták ideiglenesen, de mint kiderült, két mûtétre is szüksége van/volt. Az egyiket már sikerült (többé-kevésbé) sikeresen végrehajtani rajta: ez egy szemmûtét volt, mivel mindkét szemére már szinte teljesen ránõtt az úgynevezett "harmadik szemhélya". Ebben köszönet az ÁVE Alapítványnak Egerben, õk vállalták át a mûtét költségét. Ez egy kinövés, ami általában a nápolyi masztifokra, canecorso-kra jellemzõ, fajtából adódó rendellenesség. Másik - és még súlyosabb - problémája egy veleszületett rendellenesség a csípõcsontjában. Miután Egerben nem vállalnak ilyen típusú mûtétet, felvettük a kapcsolatot Debrecennel (Netvet Kft.) és az ottani szakorvosok - alaposabb vizsgálat után - arra a következtetésre jutottak, hogy sajnos Sunny soha nem fogja tudni használni a bal hátsó lábát. Egy mûtétet mindenképpen el fognak rajta végezni, de ez nem egy csontmûtét lesz, hanem egy amputáció. Ennek a költsége 45 ezer forint.

Arra kérnék minden állatbarátot, hogy - legyen az bármilyen kis összeg is - járuljon hozzá ennek a kiskutyának a lábmûtétéhez, mert így már napról napra nehézkesebb neki a mozgás, a kis lába mindenhová beakad. Nem beszélve a fertõzésveszélyrõl, ami a kisebesedett tappancsa miatt áll fenn, hiszen húzza maga mellett.
 
Az adományokat az alapítvány számlaszámára várjuk, ill. személyesen is át lehet adni nekünk.
Tel. számunk: 70/459-7572 vagy 70/374-9905
Számlaszámunk: OTP-11739023-20020505
 
Köszönettel elõre is Sunny nevében!
(Remélhetõ gyógyulását természetesen mindenki nyomonkövetheti a honlapon, fényképekkel illusztrálva).
Sunnyról képek a következõ oldalakon találhatók.


 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony