Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között Nyomtatás Email Megoszt

Egy állatbarát hölgy hívott minket, mert nem tudta mit tegyen, amikor egy nagy testû kutyát látott feküdni az aszfalton, a tûzõ napon, aki még akkor is ott volt, amikor dolgukat végezve mentek hazafelé Egerfarmosra.

A kutyát csak megközelíteni merték, nem volt bátorságuk megsimogatni vagy esetleg megnézni, hogy sérülte-e valahol. Mivel nem akart felállni, csak nyüszögött szegénykém, ezért tehetetlenségükben minket hívtak. Nekünk kétszer kellett átfésülni a helyet, mert elsõ alkalommal nem találtuk, bár helyi emberek arról számoltak be, hogy látták az út közepén üldögélni. Lucy-t végül sikerült bepakolni a kocsiba, mert lábra nagyon nehézkesen állt, és nagyon nagy szerencséjére a megtaláló család be is fogadta õt ideiglenesen (bár 3 saját kutya már várta õket otthon, akik egyébként nagyon jól befogadták az új jövevényt). Másnap megvizsgálták õt az Egri Állatkórházban, ahol megállapították, hogy nincs törése, így csak pihenésre és nyugalomra van szüksége.

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány