Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Csörgõ története
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow Csörgõ története
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Csörgõ története Nyomtatás Email Megoszt

Mátrakeresztesrõl hívtak bennünket, hogy már egy hete az erdõben, egy földút melletti folyó mederben kuporog egy kutya, aki terhes és nem mozdul onnan.

Valószínû a „gazdáit” várhatja, mert egy autó hátsó ülésén fekszik mozdulatlanul. Megsimogatni, ill. beszállítani az egri menhelyre nem tudták, mert morgott rájuk, ha a közelébe mentek. Szerencsére az utolsó pillanatban felszabadult nálunk az egyik ideiglenes hely, így vasárnap el tudtuk hozni Csörgõt Füzesabonyba. Legalább egy fél órába telt míg „megszelídítettük”, mert morgott és vicsorgott félelmében. Mint kiderült, nem volt terhes, csak elhízott, és valószínû szobakutya lehetett mielõtt kivágták az erdõbe, mert imádja a pórázt, még wc-re is csak akkor hajlandó menni, ha elvisszük sétáltatni. Az állatkórházba is beszállítottuk kivizsgáltatni, mert az elsõ napokban lábra sem akart állni, csak feküdt egy helyen. Egy hét elteltével már rá sem lehet ismerni a kutyára; a lelki beteg, halálra rémült kutyusból egy életvidám, ragaszkodó Csörgõ vált, aki – ha kövéren is – de imád szaladgálni velünk. Nevét a Csörgõ patak tájvédelmi körzetéhez tartozó Mátrakeresztesrõl kapta.

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány