Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Kófic megtalálása
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow Kófic megtalálása
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Kófic megtalálása Nyomtatás Email Megoszt

 

Péntek de. kaptunk egy bejelentést, miszerint a Városi Könyvtár elõtt fekszik sebesülten egy kutya. Egyikünk meg tudta oldani, hogy munkaidõben kimegy, és legalább megnézi az állatot, hogy milyen állapotban van.

Bal hátsó combján egy diónyi nagyságú seb volt, tisztán lehetett látni a húsát. A munkaidõnk lejárta után visszamentünk hozzá, de már nem találtuk ott. Ezt követõen rendszeresen visszajártunk arra a helyre, de sajnos Kófic soha nem volt ott.
Egy hét múlva – éppen egy rühös, kóbor cicát keresve – találtunk rá egy bokros környéken a városban, begubózva a bokrok közé. Elõször menekült elõlünk, de mivel borzasztó éhes volt, egy kis kutyakonzvervvel sikerült megállásra késztetnünk. Sebe még mindig tátongott és a bordái is kivoltak, annyira le volt fogyva. Sikerült betenni az autóba és másnap az állatkórházban kiderült milyen szerencsésnek mondhatja magát; sebe „szép” volt, a gennyesedés elkerülte, mert folyamatosan tisztult magától, és a csontja sem törött. Ennek ellenére nagy fájdalmai voltak, ami fokozatosan eltûnt, sebe pedig hihetetlen módon és rohamos ütemben elkezdett összeforrni.

Kóficnak ritka szerencsésen végzõdött a kóborlása, reméljük, hogy végre hamarosan szeretõ otthonban élhet.

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány