Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - 5 kiskutya a szemét között
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban arrow 5 kiskutya a szemét között
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

5 kiskutya a szemét között Nyomtatás Email Megoszt

Ismét egy telefonhívás, amire az elsõ reakció ismét a kilátástalanság. Így indult az a beszélgetés is, amit azzal az emberrel folytattam, aki felhívott, mert 5 kiskutyát talált Füzesabonyban a Debreceni Vasút mellet egy szemétlerakó helyen.

Természetesen a kiskutyákat még aznap du. elhoztuk errõl a helyrõl, és – jobb nem lévén - a saját házunk egyik melléképületében szállásoltuk el õket. A kutyák kb. 2 hónaposak voltak, székletükben a cigarettacsikk és a mûanyagdarabok mellett más, felismerhetetlen szemét is fellelhetõ volt. Megközelíteni csak óvatosan lehetett õket, mert féltek.

Miután eltávolítottuk belõlük a kullancsokat és leféregtelenítettük õket, teljesen egészséges kiskutyák lettek belõlük egy pár nap leforgása alatt. Olyannyira egészségesek és életvidámak, hogy a kiscsirkék tanulhatnának tõlük követésben, az oroszlánok pedig az ellenség elriasztásában.
1.
155.jpg
2.
156.jpg
3.
157.jpg
4.
158.jpg

Remélem, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, az nem csak elszörnyülködik a történteken, hanem átgondolja azt is, hogy Õ mit tehet a hasonló esetek visszaszorításában.


Ha közvetlen környezetedben történik hasonló eset, akkor azt jelentsd be a legközelebbi állatvédõ szervnél, hogy ne fordulhasson elõ még egyszer.
Sokszor csak az információ hiánya miatt szenvednek és kerülnek az utcára állatok.
Terjeszd te is az ivartalanítás jelentõségét és értelmét és ne nézd becsukott szemmel, ha az emberek bármilyen formában állatot kínoznak.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk, nem pedig azért, hogy azonnal a hatósághoz forduljunk.

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány