Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Örökbeadott állatok
  kisnyil
Főoldal arrow Örökbeadott
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Virtuális örökbefogadás
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap
 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-10

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Örökbeadott állatok Nyomtatás Email Megoszt
képnévörökbeadvabefogadás körülményei
Luna2010-02-27Besenyõtelken élt a volt tsz. udvarán már 4 éve (oda dobták ki). Valószínû patkánymérget evett egy oda szegõdött másik kutyával együtt, ezért került hozzánk nagyon rossz fizikai állapotban. Az ott dolgozók végignézték volna, hogy hosszas szenvedés után elpusztul, még az állatorvost sem hívták ki hozzá.
Blanche2010-02-27Besenyõtelken a volt tsz.-nél dobták ki, majd nem sokkal ez után valószínû patkánymérget evett, ezért került hozzánk egy közelben dolgozó srác jóvoltából. Az ott dolgozókat nem hatotta meg, hogy õ és egy másik ott élõ kutya (akinek az állapota sokkal rosszabb volt) szenved, még állatorvost sem hívtak hozzájuk.
Mendy2010-02-20Kisköre külterületén, egy forgalmas út mellett, az árokba volt kidobva testvérével és 3 felnõtt kutyával, az egyik valószínû az anyja volt.
Betty2010-02-18Mezõkövesden a nyitott piac mellett, egy szûk kis híd alá fialt.
Dorothy2010-02-18Füzesabonyban egy háznál etették a testvérével és az anyjával Alice-al együtt, aki ismételten vemhes lett, de senki nem vállalta magára a kutyákat. Az állítólagos gazda is letagadta, hogy az övéi lennének. A kutyák folyamatosan az úton voltak, már az önkormányzatnak is beszóltak miattuk. Dorothy-nak a lába megsérült egy kutyával való verekedés során, folyamatos kötözést igényelt, sikerült õt ideiglenesen elhelyezni, nagyon várta már szeretõ gazdiját.
Cecil2010-02-10Kisköre külterületén az árokparton voltak kidobva egy forgalmas út mellett, 3 másik kutyával, akikbõl 2 valószínû Cecil kölyke.
Teddy2010-02-10Kisköre külterületén, egy forgalmas út melletti árokba volt kidobva testvérével és 3 felnõtt kutyával együtt.
Panka2010-02-07Az anyakutya egy ház kertjének a végébe fialt Füzesabonyban, a kicsik összesen 5-en voltak.
Lydia2010-02-04Besenyõtelken egy utcában etették az ott lakók hónapokig, amikor egy hölgy felhívott minket. Kérésünkre ideiglenesen befogadta a kutyát, így tudtunk rajta segíteni.
Alice2010-02-04Füzesabonyban egy háznál etették a két kölykével együtt (sajnos Alice ismételten vemhes lett), de senki nem vállalta magára a kutyákat. Az állítólagos gazda is letagadta, hogy az övéi lennének. A kutyák folyamatosan az úton voltak, már az önkormányzatnak is beszóltak miattuk.
Sara2010-01-31Füzesabonyban egy ház kert végébe fialt novemberben, a család befogadta, de már sok volt nekik a kutya az 5 kölyökkel, így segítséget kértek az örökbeadásukhoz.
Mimi2010-01-24Füzesabony külterületén a miskolci vasút mellett rakták ki õket (3 testvért), mellettük egy felnõtt kutya bomló tetemét találtuk meg...
Jena2010-01-24Füzesabonyban az egri körforgónál találtak rá egy láncra kikötve, ami már teljesen felcsavarodott. A kutya vonyított kínjában, ezért vették észre.
Mona2010-01-24Füzesabonyban kóborolt már 5 napja, amikor egyszer megláttuk, hogy az út közepén fekszik. Akkor lekönyörögtük az útról, és hamarosan be is fogtuk, még mielõtt õ is az autó alatt végzi, mint sok más kóbor és gazdás kutya...
Patrick2010-01-21Füzesabonyban az utcán kóborolt barátjával egy vizsla keverék kan kutyussal.
Sara kölyke 32010-01-16Az anyakutya egy ház kertjének a végébe fialt Füzesabonyban, a kicsik összesen 5-en vannak, abból 4 vár gazdára.
Audrey2010-01-08Füzesabonyban egy kertes ház kertjébe járt be az ott megkötött kan kutyához és miután el is pároztak a nap nagy részét ott töltötte. Napközben kóborolt a környéken, az autó is majdnem elütötte, a szomszéd pedig baltával akarta agyonütni, mert zavarta, hogy bejár a szomszédba...? Az utolsó pillanatban szóltak nekünk, mert a kutyának már csak pár napja lehetett a vemhességbõl.
Moby2009-12-10Az anyagiak miatt egy magát már ellátni nem tudó hölgytõl hoztuk el, aki Mezõtárkányban él. Õ a kisebbségtõl mentette meg hosszú évekkel ezelõtt, mert Moby-t úgy megverték, hogy a hátsó részére nem tudott ráállni.
szomolyai kiskutya 12009-11-28A Mezõkövesdrõl Szomolya felé vezetõ földúton dobták ki a négy testvért, a megtalálójuk segített az ideiglenes befogadásukban, így mi is tudtunk a piciken segíteni.
Csillag2009-11-26Füzesabonyban született gazdánál, aki már sem a kicsikrõl, sem az anyakutyáról nem tud gondoskodni, ezért lemondott róluk.


 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány