Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Adopted dogs
  kisnyil
Home arrow Adopted
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Adopted dogs Print E-mail Megoszt
picturenamedatereception conditions
Kicsi Rotik2007-05-24Pusztaszikszón egy telephelyen születtek, viszont ott nem maradhattak, mert az ott élõ többi kutyát is fel akarták számolni.
Vili2007-05-20Dormándon egy ház elõtt telepedett le, már két napja ott tartózkodott, megfogni viszont nem tudták, nagyon félt. Mi is csak nagy türelemmel és csellel tudtuk befogni.
kis fekete Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
kis fehér Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
kis borzos Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
Boci2007-05-08Füzesabonyban a kiserdõben tették ki 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
Bubi2007-05-08Füzesabonyban a kiserdõben tették ki õt 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
kis barna foltos Zsimi2007-05-08Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
kis fekete-fehér Zsimi2007-05-07Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
Zsazsa2007-04-29Gazdája egy idõs néni volt, késõbb a lányához került a kutyus, ahol viszont nem maradhatott hosszabb ideig, mert volt egy másik kutyája.
Godzi2007-04-26Tejfi egyik kölyke, az anyja és másik két testvére után neki is gazdát találtunk.
pusztaszikszói kiskutyák2007-04-20Pusztaszikszón született 8 kiskutya, a gazdája kért segítséget az örökbeadáshoz. Kettõnek sikerült a segítségünkkel végleges otthont találni, sajnos többet megmérgeztek.
pusztaszikszói kiskutyák2007-04-20Pusztaszikszón született 8 kiskutya, a gazdája kért segítséget az örökbeadáshoz. Kettõnek sikerült a segítségünkkel végleges otthont találni, sajnos többet megmérgeztek.
Jacky2007-04-20Egy hölgy kérte a segítségünket Petõfibányáról, mert családi okok miatt már nem tudta tartani tovább a két kicsit anyukájukkal (aki egyébként 1 éves korában az utcáról került hozzájuk).
Pörgi2007-04-09Füzesabonyban egy forgalmas úton kószált, nagyon éhes és szomjas volt, teljesen be volt esve a hasa. Mint kiderült, a közelben lakókhoz tartozott, akik viszont - miután ellátogattunk hozzájuk - minden gondolkozás nélkül lemondtak a kutyáról, a kerítést nem vállalták, hogy megcsinálják.
Jerry2007-04-06Egy hölgy kérte a segítségünket Petõfibányáról, mert családi okok miatt már nem tudta tartani tovább a két kicsit anyukájukkal (aki egyébként 1 éves korában az utcáról került hozzájuk).
Pici tacsik2007-04-02Hárman vannak testvérek, anyukájuk kóbor kutyaként egy besenyõtelki ház udvarán szült meg, ahonnét sikerült ideiglenes befogadónál elhelyezni, egy tanyán, majd kettõnek mi találtunk végleges otthont is.
Visi2007-03-24Füzesabonyban a kiserdõben tették ki õt 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
Pufi2007-03-24Füzesabonyban a kiserdõben tették ki õt 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
Risza2007-03-24Füzesabonyban egy kerítéshez volt kikötve egy szál madzaggal. Sokkos állapotban volt, mert - mint kiderült - füleit megtépték, bal hátsó lábára pedig sántított.


 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony