Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Adopted dogs
  kisnyil
Home arrow Adopted
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Adopted dogs Print E-mail Share
picturenamedatereception conditions
Csörgõ2007-09-25Mátrakeresztesrõl hívtak benünket, hogy egy patak medrében, egy kidobott autó ülésen kuporgott már akkor lassan egy hete. Nagyon meg volt rémülve, el sem mozdult a helyérõl, ha meg akarták simogatni, akkor morgott. Nekünk is kb. egy fél órába telett míg nagyon sok beszélgetéssel és fokozatos közelítéssel sikerült õt megszelidíteni.
Füles2007-08-30Füzesabonyban az utcán találták, nagyon meg volt ilyedve.
Nero2007-08-19Gyöngyös mellõl hozták be nekünk, hogy keressünk neki legalább ideiglenes helyet, mert veri a gazdája.
Piszter2007-08-17Volt gazdája -egy idõs néni- meghalt. A szomszédok etették.
Nimród2007-08-16Mezõtárkányban kóborolt, állítólag a környéken lakók látták, hogy kitették õt egy autóból. Egy állatbarát helyi hölgy segített õt megtalálni és ideiglenesen elszállásolni az udvarán.
Maci2007-08-06Füzesabonyban az utcán kóborolt, teljesen ki volt merülve, még felállni is alig tudott, mikor hozzánk került.
Lucy2007-07-06Mezõtárkány és Egerfarmos között találták az út mellett, elütve.
kis barna Zsimi2007-06-09Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
Hópihe Zsimi2007-06-07Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
Pincúr2007-06-07Rózsaszentmártonról kérte a segítségünket egy hölgy a nála született alom örökbeadásához. Egy kiskutyának sikerült a segítségünkkel végleges otthont találni.
Szepi2007-06-03Egy hölgy kérte a segítségünket Petõfibányáról, mert családi okok miatt már nem tudta tartani tovább a kölyköt, akit egyébként egyszer már örökbeadott, de vissza is hozott, ugyanis moslékkal etették a kutyát, aki teljesen legyengült.
kis Vacak2007-05-30Füzesabonyban egy utcában etették, az egyik állatbarát garázsában lakott Samuval - egy másik kóborkutyával - együtt.
Kicsi Rotik2007-05-24Pusztaszikszón egy telephelyen születtek, viszont ott nem maradhattak, mert az ott élõ többi kutyát is fel akarták számolni.
Vili2007-05-20Dormándon egy ház elõtt telepedett le, már két napja ott tartózkodott, megfogni viszont nem tudták, nagyon félt. Mi is csak nagy türelemmel és csellel tudtuk befogni.
kis fekete Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
kis fehér Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
kis borzos Zsimi2007-05-10Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.
Boci2007-05-08Füzesabonyban a kiserdõben tették ki 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
Bubi2007-05-08Füzesabonyban a kiserdõben tették ki õt 3 testvérével együtt egy esernyõ alá. Egy arra felé lakó kislány szólt nekünk.
kis barna foltos Zsimi2007-05-08Füzesabonyban, a határ mentén fialt le az anyukájuk, 8 kicsinek adott életet. A közeli utcában lakók kezdték el etetni, nagyon rossz állapotban találták meg, teljesen le volt fogyva és gyengülve. Ez után nem sokkal le is fialt, a közelben lakó egyik úr eszkábált nekik egy ideiglenes fedelet a fejük felé az esõ elõl.Ekkor kérték a segítségünket a kutyák gazdához juttatásához.


 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony